VSV jäsenten asialla

VSV tukee kaikkia jäseniään


Jäsen, joka vaihtaa työpaikkaa tai siirtyy eläkkeelle voi jatkossakin kuulua yhdistykseen, koska VSV:n hallituksen kokoonpano pyritään pitämään sellaisena, että se edustaa Suomen kaikkia alueita, aluehallintovirastoja, elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksia sekä muissa työpaikoissa työskenteleviä jäseniä. VSV yrittää tukea kaikkia jäseniään työnantajasta riippumatta.


VSV:n jäsenenä opiskelijasta eläkeläiseksi

On hyvä muistaa, että mikäli siirryt pelkästään työttömyyskassan jäseneksi, kukaan muu ei enää aja palkkausasioitasi. Samalla jäät ilman kaikkia muita ammattiliiton tarjoamia, yleensä ilmaisia etuja kuten juridiset palvelut, koulutuspalvelut, lomaedut, yrityskohtaiset alennukset sekä esimerkiksi mahdollisuutta osallistua VSV:n tukemille opintomatkoille.

Jäsenetuihin voit tutustua Akavan Erityisalojen verkkosivuilla. Jos toimit sivistyshallinnon asiantuntijatehtävässä, etkä vielä ole VSV:n jäsen, voit helposti liittyä järjestöömme Akavan Erityisalojen verkkosivujen kautta.

Myös sivistyshallinnon opiskelijat voivat liittyä järjestöömme ja käyttää sen tarjoamia etuja - jäsenmaksua maksat ainoastaan silloin, kun olet työsuhteessa.

Eläkeläisenä puolestaan voit jatkaa yhdistyksen jäsenenä sekä käyttää kaikkia Akavan Erityisalojen eläkeläisille suunnattuja jäsenetuja.


Liity jäseneksi